קפה, כמו יין, מאבד מטעמו והופך למעופש אם הוא לא נשמר בתנאים מתאימים. כדי לשמור על ניחוח וארומת הקפה יש לאחסנו בתנאים אופטימליים.
לקפה, כמו לכל חומר אורגני, יש ארבע אויבים עיקריים הגורמים להתישנותו: חמצן, לחות, חום ואור. חשיפה לכל אחד מגורמים אלה, גורמת לקפה "להזדקן" ולאבד מאיכותו.
כדי לשמור על איכות פולי קפה, מומלץ לדאוג שהקפה לא ייחשף לאחד או יותר מארבעת גורמי ההתיישנות ולכן יש לשמור את הקפה במיכל אטום עם מינימום חמצן ובמקום קריר. אנו ממליצים להשתמש בשקית אטומה או במכל אטום ולא בצנצנת זכוכית שקופה כדי למנוע כניסת אור.
לקריאה נוספת על שמירת הקפה ואחסונו ראו במדריך הקפה ...
לקפה, כמו לכל חומר אורגני, יש ארבע אויבים עיקריים הגורמים להתישנותו: חמצן, לחות, חום ואור. חשיפה לכל אחד מגורמים אלה, גורמת לקפה "להזדקן" ולאבד מאיכותו.
כדי לשמור על איכות פולי קפה, מומלץ לדאוג שהקפה לא ייחשף לאחד או יותר מארבעת גורמי ההתיישנות ולכן יש לשמור את הקפה במיכל אטום עם מינימום חמצן ובמקום קריר. אנו ממליצים להשתמש בשקית אטומה או במכל אטום ולא בצנצנת זכוכית שקופה כדי למנוע כניסת אור.
לקריאה נוספת על שמירת הקפה ואחסונו ראו במדריך הקפה ...