אנשים רבים, שהיו רגילים לשתות קפה נמס, החליפו את המשקה ועברו לאספרסו איכותי.
אם לפני כן, נהגו אנשים לשתות נס קפה שהיה משקה כל כך פשוט. רק להכניס כפית קפה נמס לכוס, למזוג מים חמים - והופ, יש לנו קפה מוכן. הרי עכשיו מכניסים קפסולה למכונה, לוחצים על כפתור והופ, יש לנו אספרסו איכותי מוכן.
- פשוט - כל אחד יכול להכין אספרסו איכותי
- נקי - הכל סגור בתוך הקפסולה
- מהיר - דקה לחימום המכונה ועוד חצי דקה להכנת המשקה
- ואיכותי - הקפה בקפסולות איכותי ונשמר לזמן רב בגלל אטימה מוחלטת
ממש כמו מדפסות או סכיני גילוח. החברות לא מצפות להרוויח ממכונות האספרסו. הן מתכננות את הרווח שלהם מהקפסולות.
להלן רשימת הקפסולות היותר נפוצות:
- נספרסו
- לוואצה פוינט
- לוואצה מודו מיו - נמכר בתחנות הדלק ילו
- לוואצה בלו
- דולצ'ה גוסטו
- קפיטלי - הקפסולה שמשמשת את מכונות אספרסו קלאב
- קרמסו - בסופרים של שופרסל
- אילי רגיל - קפסולות אילי ישנות
- אילי היפראספרסו
- בלמוקה
- איטליקו
- ....... ועוד.