עולם האספרסו
- הכל
- 11-רשימת הכתבות בעולם האספרסו
- 21-מהו האספרסו
- Bottomless - בוטומלס
- IMS
- VST
- WDT
- אייריש קופי
- אספרסו ללא חשמל - bacchi
- ההבדל בין קליה בהירה לכהה
- הזרקה ראשונית - Pre Infusion
- הפעלת מכונת מנוף
- השפעת הטמפרטורה על טעם האספרסו
- חרבות ברזל
- מדריך לרכישת מכונת אספרסו ביתית
- מה משפיע על טעם האספרסו
- מיצוי הקפה - Coffee Extraction
- מכונות אספרסו אוטומטית
- מכונות אספרסו ללא חשמל
- מכונות אספרסו מקצועיות
- מכונת אספרסו לבית קפה
- מכונת אספרסו מנוף
- מכונת אספרסו עם קפה טחון
- מכונת לחץ קיטור
- מכונת קפסולות
- משקאות קפה מבוססי אספרסו
- נייר על בפורטהפילטר
- ניסוי ארבעת הכוסות
- סוגי מכונות אספרסו
- סלסלות
- סלסלת לחץ מול סלסלה רגילה
- עוגיה דבוקה
- קסקרה - Cascara
- שטיפה נגדית - Back Flush
- שטיפת קירור – Cooling Flush
- תיעול - Channeling
הכל 11-רשימת הכתבות בעולם האספרסו 21-מהו האספרסו Bottomless - בוטומלס IMS VST WDT אייריש קופי אספרסו ללא חשמל - bacchi ההבדל בין קליה בהירה לכהה הזרקה ראשונית - Pre Infusion הפעלת מכונת מנוף השפעת הטמפרטורה על טעם האספרסו חרבות ברזל מדריך לרכישת מכונת אספרסו ביתית מה משפיע על טעם האספרסו מיצוי הקפה - Coffee Extraction מכונות אספרסו אוטומטית מכונות אספרסו ללא חשמל מכונות אספרסו מקצועיות מכונת אספרסו לבית קפה מכונת אספרסו מנוף מכונת אספרסו עם קפה טחון מכונת לחץ קיטור מכונת קפסולות משקאות קפה מבוססי אספרסו נייר על בפורטהפילטר ניסוי ארבעת הכוסות סוגי מכונות אספרסו סלסלות סלסלת לחץ מול סלסלה רגילה עוגיה דבוקה קסקרה - Cascara שטיפה נגדית - Back Flush שטיפת קירור – Cooling Flush תיעול - Channeling
הפעלת מכונת מנוף
Shlomo Stern
סוד קפה האספרסו של האיטלקי האמיתי מכונות המנוף מאפשרות ניצול טוב יותר של הקפה הטחון. בדרך זו אנו מקבלים "שמנת קפה" שהוא למעשה הסוד האמיתי של האספרס...